Miksi lahjat ostetaan nykyään niin usein verkkokaupoista?

Nettishoppailun salat ovat tuskin nykyään jääneet kenellekään epäselviksi ja tuntemattomaksi, ainakaan nuoremmalle väestölle. Jokainen on osaltaan tutustunut nettishoppailuun ja sen suurenmoiseen ja mahtavaan voimaan.

Netistä saa ostettua lahjoja niin itselleen, puolisolleen, koko perheelle, vanhemmilleen ja ihan kenelle vaan. Tsekataanpas nettishoppailun saloja hieman..

Lahja netistä
Lahjat on helppo hankkia netistä

Helppous

Mitetihän perheellisen joululahjaostoksia.. On omat isovanhemmat, omat vanhemmat, puoliso, puolison isovanhemmat ja vanhemmat. Omat lapset, kummilapset, sisarusten lapset. On sisarukset, ystävät ja kummit. Puolison sisarukset ja heidän lapsensa. Hyvissä ajoin, noin suurin piirtein juhannuksen tienoilla, onkin jo hyvä alkaa katsahtamaan kohti joulua ja alkaa painamaan mieleensä mitä kukin tarvitsee. Erinomaisin lahjojen ostaja toki tekee jopa ihan listaa pitkin vuotta siitä, mitä kukin olisi vailla tänä jouluna ja alkaa ajoissa myös valmistautua lahjaostoksiin. Sitten onkin allekirjoittaneen kaltaiset viimetingassa shoppailijat. Juoksujalkaa kaksi päivää ennen joulua kauppaan, jotta kummitädeille saadaan vielä joulukukan lisäksi vietyä se iänikuinen kynttilähärpäke, mutta minkä värisenä tänä vuonna?

Onhan se helppoa istahtaa iltavuoron jälkeen teekuppi kourassa sohvalle ja ottaa läppäri syliin. Ensin googlettimella tsekkailla tämän vuoden lahjusideat ja sen jälkeen vain klikkailla sivuja toisensa jälkeen auki tekemällä hintavertailua. Saati kaasu pohjassa työvuorojen välissä kempailla ympäri kaupunkia ja hypermarketteja, saada pari parkkisakkoa paketointipalvelun jonon vuoksi ja repiä hiuksia päästään kun hyllyjen välissä hyöriessä ja pyöriessä ei lahjaideaa pukkaa sitten niin mistään.

Hyvällä tuurilla tilaamasi paketti toimitetaan ihan jopa kotiovellesi sovittuna ajankohtana, eikä sinun tarvitse lähteä rämpimään loskasateessa lähi-Siwaan tai yrittää startata paukkupakkasilla autoa kahden kilometrin vuoksi, jotta pääset noutamaan ostoksesi pakettiautomaatista. Helppoa kuin heinänteko.

Nopea

Lahjojen ostaminen netistä on myös nopeaa. Oli lahja sitten minkälaisille juhlapäiville tahansa tarkoitettu, jos vain olet tekemässä tilauksen noin viikkoa ennen juhlapäivää, lahja ehtii oivallisesti perille. Huomattavasti nopeampaa on myös lahjan ostaminen netistä, kun ei tarvitse kuula jumissa kierrellä eri putiikkeja ja etsimässä juuri sitä tiettyä sokerikkoa tai lusikkaa, joka kummitytöltä hopea-astiastosta vielä uupuu.

Kaikki yhdeltä istumalta

Nettikauppojen valikoimat
Nettikaupoista löytyy kaikkea

Useampaa lahjaa ostettaessa, kuten usein jouluisin on tapana, on nettishoppailu myös huomattavasti stressittömämpää. Kaikki joululahjat on hyvällä tuurilla ostettu alle tunnissa! Siinä ajassa olet ehtinyt normaalisti kotoa ajamaan hypermarkettiin, tunkemaan itsesi sadan muun ihmisen kanssa liukuovista sisään ja leluosastolle. Jossa loppupeleissä ymmärrät taas tunkevasi itseäsi ihmismassan keskelle vain napataksesi kummipoikasi toivoman LEGO-ukkelin ja senkin vielä joku kärttyinen isoäiti nappaa hyppysistäsi. Game over. Ja nokka kohti seuraavaa hypermarkettia tai ostoskeskuksen lelukauppaa, jossa sama toistuu vähintään toisen kerran.

Netissä saat yhdellä klikkauksella kummipoikasi LEGO-ukkelit, puolisosi rannekellon, siskon tytön Petsit ja vanhempiesi lisähärpäkkeet tablettiin tilattua. Klik, klik ja joulustressi on tipotiessään!

Suuri valikoima ja uudet ideat

Netissä valikoima on yhdellä istumalla taatusti laajempi kuin kävellessäsi markettiin. Olit sitten hankkimassa pojallesi hiusvahaa tai tytöllesi uusia juhlakenkiä, löytyvät kaikki parhaat merkit ja laadut samalla istumalla. Voit siis valikoida tuotteita ja vertailla hintoja mielin määrin nettikauppojen välillä. Ihan jopa saatat yllätää itsesikin olemalla niin näppärä hintavertailussa ja löytämällä jopa kohtalaisen edukkaat lahjavaihtoehdot.

Nettikauppoja selaillessa saattaa löytää myös aivan uusia lahjaideoita, joita ei välttämättä tullut ajatelleeksikaan ennen kuin tuotteeseen törmää. Surffailemalla siis saattanee löytää aivan uusia ideoita ja näkökulmia lahjaostoksiin.

Materialismionnellisuus

Kannattanee myös lahjoja nettishoppailessa, etenkin viimetingassa, pohtia ekologisia lahjoja. Kuten jokainen ihmisolento sen tietää, materia tekee onnelliseksi, mutta voisiko omat nurkat olla jo täynnä ryjää? Mitäpä jos voisi joskus tehdä materialismilla jonkun muun onnelliseksi? Kannattaa pohtia eri järjestöjen kautta mahdollistettavaa ekologista lahjaa, joka tarkoittanee tietyn summan lahjoittamista hyväntekeväisyyteen.

Lahjan saat maksaa heti, josta saat sähköpostiisi tai jopa lahjan vastaanottajan sähköpostiin ilmoituksen lahjan ostamisesta. Saat siis toimitettua kortin lahjan vastaanottajalle ja kerrottua hänen lahjoittaneen hyväntekeväisyyteen tietyn summan rahaa. Uskoisin, että ne joilla materiaalia nurkissa jo riittävästi pyörii, ovat oikein tyytyväisiä moiseen lahjukseen. Ja hei, tämä lahja on erittäin nopea ostaa. Sen kuin klikkaa itsensä luotettavan hyväntekeväisyysjärjestön nettisivuille, klik klik, lahja maksuun ja tosite on sähköpostissasi seuraavan viiden minuutin sisällä. Helppoa, nopeaa ja ekologista.